UNTUK MAJIKAN

pelanggan kami

Pencari Kerja

maklum balas

 daripada calon yang dapat pekerjaan melalui Jobee.my:

Saya mencadangkan kawan-kawan saya menggunakan platform Jobee.my. Platform ini sangat mudah digunakan untuk mendapatkan pekerjaan, saya hanya melengkapkan maklumat yang diperlukan dan mendapat pelbagai peluang pekerjaan daripada syarikat. Servis mereka amat baik!! 🙂

RIZAWATI BINTI MOHD YAZID / Facebook User

Jobee.my sangat mudah untuk pencari kerja. Platform ini memudahkan calon untuk membuat permohonan kerja dan resume ringkas calon siap hanya di hujung jari. Terima kasih atas permohonan pekerjaan atas talian dan sistem padanan Jobee.my.

TAN YING SHI / Website User

Saya suka Jobee.my kerana mempunyai sistem senarai pekerjaan dan memudahkan calon untuk mencari syarikat yang menawarkan pekerjaan, tidak seperti platform lain. Proses permohonan yang sangat mudah tapi susun atur laman web perlu dibaiki.

LIM HUI XIAN / Website User

Proses Mudah

Daripada hai kepada bekerja! Kami akan membantu anda untuk mencari pelbagai pekerjaan.

Kami akan membantu anda tidak kira masa. Kami juga akan beri anda maklumat pekerjaan yang sesuai untuk anda dan akan membantu anda mendapatkan pekerjaan yang baik.

mENCARI KERJA? bIAR KAMI BANTU ANDA

Keluar daripada tekanan mencari pekerjaan

73% orang mengatakan mencari pekerjaan amat susah. Proses atas talian kami akan menghubungkan anda kepada syarikat yang tepat dengan mudah.

 
Daftar akaun Jobee sekarang